Kedves Vásárlóink!

2020. július 1-jétől adóértéktől függetlenül minden belföldi adószámmal rendelkező adóalany felé kiállított, áthárított adót tartalmazó számlán kötelező feltüntetni a számlabefogadó adószámát az áthárított áfa összegtől függetlenül. Az adószám hiányában nem érvényesíthető az adólevonás.

Ennek alapján kérünk minden Kedves Vásárlónkat aki cég nevére (Rt. Kft, stb....),illetve egyéni vállalkozó vagy adószámmal rendelkező magánszemély hogy ha üzletünkbe jön vásárolni adószámot hozzon magával mert kollégáink kérni fogják mert ennek hiányában nem tudnak számlát kiállítani.

Web oldalunkon leadott rendelés esetén kérjük aki cég nevére (Rt. Kft, stb....),illetve egyéni vállalkozó vagy adószámmal rendelkező magánszemély vásárol legyen szíves feltüntetni az adószámot (CÉGES VÁSÁRLÓ-ként regisztráljon) a kijelölt helyen mert ellenkező esetben nem tudjuk időben elkészíteni rendelését, aminek kiszállítása emiatt több napot is igénybe vehet.

Köszönjük együttműködését!

Écsy Kft. 1095. Budapest, Soroksári út 48, Hungária Malom, 7-s ép.; Parkolójegyét kérem ne felejtse el érvényesíteni munkatársunknál!
Telefonszám: +36 (06)1 425 23 68; +36 (06)1 278 23 73; +36 (06)1 615 55 48; +36 (06)20 572 26 27
Nyitva tartás
Hétfő-Csütörtök: 8:30-16:30, Péntek: 8:30-16:00

Bemutatkozás

Tevékenységünket 1993-ban kezdtük, 100%-ban magyar tulajdonban lévő családi vállalkozás vagyunk.

Cukrászati, sütőipari és gasztronómiai eszközöket forgalmazunk német, francia, olasz beszállítóktól, de magyar beszállítóink is vannak, akik RM termékeket gyártanak, illetve habverő fejeket fűznek újra.

Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy beszállítóink Nyugat Európai nagy és elismert forgalmazók legyenek, mert professzionális minőségben szeretnénk kiszolgálni vevőinket. Termékeink jó minőségűek, működésünk folyamán garanciális probléma szinte nem is akadt és ehhez viszonyítva áraink is jól pozícionáltak a magyar piacon. A nálunk vásárolt termékeket (ha megfelelő mennyiségről van szó) logóztatni tudjuk.

Nagy- és kiskereskedelmi tevékenységet (magánszemélyeket is kiszolgálunk) egyaránt folytatunk.

Amennyiben bármely termékünk, illetve annak árai iránt érdeklődnek, a honlapon is megtehetik, regisztrációt követően, az ecsy@ecsy.hu e-mail címen külön árajánlatot is kérhetnek. Áraink bruttó árak és Forintban (HUF) értendőek.

Rendelni immáron tudnak a honlapon keresztül, regisztrációt illetve bejelentkezést követően.

Azon kedves vásárlóink, akik már rendelkeznek regisztrációval, a korábban megadott e-mail címükre tudnak új jelszót igényelni, majd bejelentkezésüket követően kérem módosítsák adataikat, hogy regisztrációjuk/belépésük az új honlapon is érvényes legyen.

GLS futárszolgálattal szállítunk, ennek feltételeit a Kedvezmények és szállítás menüpontban tekinthetik meg. Ezenkívül az ország számos pontján viszonteladóink vannak, ahol helyben beszerezhetőek a termékeink.

Üdvözlettel:

Az Écsy Kft. csapata

Écsy József Ügyvezető igazgató
Écsy József
Ügyvezető Igazgató

Écsy Jolán
Gazdasági Vezető

Sraga Gyula
Értékesítési Vezető
Mobil: 30/6651134
Szukfielné Écsy Gabriella
Gazd.Vez. helyettes
Mobil: 20/4830185
Horváth Patrik 
Kereskedelmi ügyintéző
Belák Attila
Értékesítés
Lázár Krisztina 
Értékesítés